Meny
ENG / SV

VINNAREN

Vinnande bidraget kommer från Wilma Pietsch med juryns motivation:

I inredningsvärlden blir färgskalan allt mörkare och dramatisk. Vi blandar gärna material och strukturer och varma metaller syns numera överallt. Precis som att huset har hämtat inspiration från svensk byggnadshistoria så har vinnaren plockat in en rad element med stark anknytning till klassisk folklore. En enig jury faller som furor för växtfärgade garner, nordisk design och en färgskala som harmoniserar med naturen utanför. I detta vardagsrum som Wilma Pietsch står bakom skulle vi mer än gärna tända en brasa och tillbringa vår lediga tid.
Tävlingsvillkor

Moodboards

Här har vi samlat alla tävlingsbidrag från 127 deltagare. Bläddra bland bidragen och hämta inspiration till ditt eget hem!

Senaste bidragen

Alla bidragen

Sortera efter
senaste
|
flest röster
|
namn (A - Ö)
Se fler moodboards

JurynFrida Ramstedt

Driver Trendenser.se som är en av Sveriges äldsta och mest lästa bloggar om inredning och design. Gillar nordiska naturmaterial, skandinaviska designklassiker och möbler som bara blir vackrare med åren.

Johanna Bradford

Driver bloggen Tant Johanna och inredningsportalen Lovelylife.se Frilansar även som inredningsstylist och har ständigt någon renovering på gång. Älskar hem, blommor, livsstil och personlighet i alla dess former!

Staffan Tell

Talesperson och pressansvarig på Hemnet. Intresserad av stilar och idéer som adderar extra känsla och charm till nyproducerade bostäder.

Det blev fel...


LADDA UPP MOODBOARD